Η ομάδα μας

Οι άνθρωποι πίσω από το
Adventure Kastoria

Ο Νόνας Θεόδωρος είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Ναυαγοσωστική και Κωπηλασία.

 

  • Ασκεί το επάγγελμα του προπονητή κωπηλασίας από το 2009 έχοντας διατελέσει προπονητής σε όλα τα κωπηλατικά σωματεία του Νομού Καστοριάς και έχοντας αναδείξει με το έργο του σπουδαίους αθλητές με διακρίσεις .
  • Η αγάπη του για την λίμνη, το βουνό και τον αθλητισμό ξεκινάει από το 1994 όπου σαν αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς ανακυρήχθηκε 6 φορές πρωταθλητής Ελλάδος.Από το 2010 και μετέπειτα σαν αθλητής έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες ορεινού τρεξίματος.

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας κωπηλασίας για περίπου μια δεκαετία , στα οποία κατάφερε να ανακηρυχθεί 5 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ,3 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, με αποκορύφωμα στην πλούσια καρίερα της οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου το 2012 στους οποίους κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα 2XLW χαρίζοντας στην Ελλάδα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο .

 

  • Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής από την ΓΓΑ καθώς και κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών.
  • Τα τελευταία χρόνια είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος με την ομάδα της SALOMON, έχοντας κερδίσει στην κατηγορία των γυναικών πολλους αγώνες.
nonas
Προπονητής Κωπηλασίας
Νόνας Θεόδωρος
xristina
Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας
Χριστίνα Γιαζιτζίδου

adventure kastoria

Έτοιμοι να ζήσετε την
εμπειρία?

Follow Us